1. Guest, you may notice that chatbox is not here anymore. Use the Discord chat instead! It’s way more popular these days, Grandpa!
    Dismiss Notice

I think my layout broke a little

Discussion in 'Resolved Bugs' started by Ragman, Jun 13, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ragman

    Ragman Nivlac no more

    Joined:
    May 3, 2014
    Messages:
    349
    Likes Received:
    183
    Location:
    Utah
    Like it's nothing massive but uh

    [​IMG]

    Yeah I think something may or may not have goofed with the layout.
     
  2. Zack

    Zack XxZackAttack27xX
    Animation Team

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    739
    Likes Received:
    782
    I'm experiencing this as well. I'm assuming they're messing with the coding or something idk.
     
  3. Drew

    Drew
    YouTube Contributor

    Joined:
    Aug 4, 2014
    Messages:
    863
    Likes Received:
    1,560
    Location:
    Wherever the wind takes me.
    I think Aidan mentioned on his status already that he knows whats going on and is taking care of it.
     
    Lynus likes this.
  4. Aidan

    Aidan The Spires
    Retired Staff

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    5,614
    Likes Received:
    879
    Location:
    Strange Spires
    You'll notice it does that sometimes and others it doesn't. For me, it only does that when I'm on WiFi for whatever reason (versus 4G).

    We're looking into the issue but we are unable to do anything about it right now. It doesn't have anything to do with the code on our site.

    Edit: This issue has been fixed as of 6/14/15. Thanks Tyler!
     
    #4 Aidan, Jun 13, 2015
    Last edited: Jun 14, 2015
Thread Status:
Not open for further replies.