1. Guest, you may notice that chatbox is not here anymore. Use the Discord chat instead! It’s way more popular these days, Grandpa!
    Dismiss Notice

Not allowed to use Image extension..?

Discussion in 'Resolved Bugs' started by Hunter , Dec 18, 2014.

  1. Hunter

    Hunter Member of the Month not LUL

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    2,037
    Likes Received:
    539
    Location:
    Louisiana
    Hey I'm just wondeirng why it's like everytime I post something, it often say "You are not allowed to use that image extension on this community." Even though with images AND WITHOUT images too, why is this happening?

    I've tried Sta.sh, imgur, etc and it still won't let me use it at some point.



     
  2. Collin

    Collin Oppai REEEEEEEEEEEEfender
    Donator

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    2,135
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    California
    What image file type are you trying to link to?
     
  3. Hunter

    Hunter Member of the Month not LUL

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    2,037
    Likes Received:
    539
    Location:
    Louisiana
    @Collin Png and animated Gif
     
  4. Collin

    Collin Oppai REEEEEEEEEEEEfender
    Donator

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    2,135
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    California
    Oh. I was thinking you might be using .sai or .psd or something along those lines. I don't know what to tell you man.
     
  5. Tooler

    Tooler Legend
    YouTube Director

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    583
    Location:
    San Antonio TX
  6. Hunter

    Hunter Member of the Month not LUL

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    2,037
    Likes Received:
    539
    Location:
    Louisiana
    ^ No like, it works fine other times but some times even without images, it won't let me post the thread without images.
     
  7. Collin

    Collin Oppai REEEEEEEEEEEEfender
    Donator

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    2,135
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    California
    Then just slap a random ass image in there when it doesn't let you post without an image :^D
     
  8. Hatim

    Hatim Ultimate Survivor

    Joined:
    May 4, 2012
    Messages:
    875
    Likes Received:
    785
    Location:
    Espoir Ship
    I bet you're using a puush link, if that's the case, your links must have the extension type next to them.
    for example, this link http://puu.sh/djnoG/6daf3ce105 can be seen as an image on your preview post, but you can't post with it, you gotta put the extension name next to it. http://puu.sh/djnoG/6daf3ce105.png to work.

    EDIT: I guess it's the same thing for other sites, but puush is where I mostly get this problem.
     
    Lynus and CCshinobi like this.
  9. AppleFarm

    AppleFarm Fujoshi Senpai

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    424
    Likes Received:
    364
    Location:
    Memes
    it happened to me when I tried to upload it with sta.sh and it only works sometimes now.
     
  10. Lynus

    Lynus R.I.P Reginald.
    Retired Staff

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Messages:
    8,178
    Likes Received:
    4,459
    [​IMG]
    straight from imgur copied the link

    [​IMG]
    works fine for me on puush

    uh, idk how you typed it but i did the code first and then i typed it and closed the code so idk really
     
  11. Hunter

    Hunter Member of the Month not LUL

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    2,037
    Likes Received:
    539
    Location:
    Louisiana
    I just tried making new thread again but still same problem.
    I used Puush for the pictures, sta.sh for the gif at the bottom, this is what it looks like before I do anything.
    http://prntscr.com/5izlj0
    Now after pressing make thread, it redirects me to this with few removal.
    http://prntscr.com/5izn13
     
  12. Collin

    Collin Oppai REEEEEEEEEEEEfender
    Donator

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    2,135
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    California
    lmao Hunter you're using a url tag around the img tag. Just use the img tag.

    Like this:


    [​IMG]

    Use this button, nothing more nothing less: [​IMG]


    Also, yeah, the forum doesn't like prntscr.com . Just use a different uploading site.
     
    Hunter likes this.
  13. Hunter

    Hunter Member of the Month not LUL

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    2,037
    Likes Received:
    539
    Location:
    Louisiana
    I'm not even using prtscrn for those pictures in the picture, I was just taking screenshot of it, heck if I copy paste the image from there, it'd be imgur.
    I'll try that out real quick.

    Edit
    Huh, okay, apparently you have to press the image button in order to let the picture in and stuff.

    I wonder why though, just doing works just fine before but now it doesn't.
    Any way to fix that?
     
  14. Collin

    Collin Oppai REEEEEEEEEEEEfender
    Donator

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    2,135
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    California
    You could try using this button [​IMG] to enable BB editing if that's what you mean?
     
  15. Hunter

    Hunter Member of the Month not LUL

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    2,037
    Likes Received:
    539
    Location:
    Louisiana
    Well even so. I guess this can be counted as solved I guess? I'm just wondering why you can't do it in the mode of bbcode view and before. I durro.

    THANKS THOUGH.